Over ons

AAB Advocatuur is het kantoor op het gebied van letselschade en beschikt over jarenlange ervaring en ruime kennis. Onze werkwijze wordt gekenmerkt door transparantie, toewijding en eerlijkheid. Inlevingsvermogen en empathie is als letselschadeadvocaat ontzettend belangrijk, maar daarnaast dien je scherp, alert en zakelijk te zijn. Goed kunnen onderhandelen met verzekeringsmaatschappijen is een must. AAB Advocatuur staat bekend om deze perfecte combinatie van eigenschappen en staat u als slachtoffer krachtig bij.

Wij kiezen er bewust voor om onszelf niet door middel van foto’s te presenteren op de website. Het draait immers niet om hoe wij onszelf presenteren – maar het draait om u.

Een letselschadeadvocaat uitkiezen is geen kwestie van websites bezoeken en foto’s vergelijken. Het allerbelangrijkst is dat u een goed gevoel heeft over de persoon in kwestie die u gaat bijstaan in een moeilijke periode van uw leven. Het vertrouwen vanuit u dient doorslaggevend te zijn en altijd voorop te staan. Het kiezen van een juiste letselschadeadvocaat gaat op basis van gevoel en is bij ons mogelijk door middel van een vrijblijvend gesprek: kom daarom snel kennismaken met ons!

Over AAB Advocatuur

Door het jonge karakter staat innovatie van letselschadebehandeling ten behoeve van slachtoffers voorop. Bij ons staat maar een vraag centraal: hoe kan het slachtoffer het best worden geholpen om tot een rechtvaardige schadevergoeding te komen?

Het aandachtsgebied van ons kantoor is letselschade in al haar facetten, van begin tot eind. Door onze lange ervaring in de letselschade, zowel op juridisch als financieel gebied, kunnen wij particulieren en ondernemers een optimale belangenbehartiging bieden. Onze werkwijze bestaat globaal in het inventariseren van aansprakelijkheid en schade aan de hand van een tevoren met u besproken behandelplan.

Bent u betrokken geweest bij o.a. een verkeers – of bedrijfsongeval waarbij u letsel heeft opgelopen? Informeert u dan vrijblijvend naar de mogelijkheden tot verhaal van de schade.

In de praktijk zorgen wij voor een hoge kwaliteit van dossierbehandeling:

AAB Advocatuur is er voor u!